Teddys böcker

Jag väljer att inte ta betalt för att dela Guds ord. Det är således gratis att ladda ner mina e-böcker. Men den som vill stödja mig i mitt arbete är hjärtligt välkommen att lämna en gåva. Det kan du göra genom att sätta in valfritt belopp på mitt Swedbankkonto: Clear 8105-9 Konto 3.867,725-8. Tack för din gåva och hoppas du kommer att uppskatta läsningen. Guds rika välsignelse! // Teddy


JAG TROR DÄRFÖR TALAR JAG


Beskrivning kommer inom kort.E-BOKSFORMAT:

Övriga format kommer senare.ATT FÖRSVARA KRISTEN TRO - 10 texter


Under de senaste åren har jag mer eller mindre regelbundet bidragit med en blogpost hos Svenska Apologetiksällskapet

Texterna återges här sådana de skrevs. När tro och vetenskap möts, när humanism och naturalism möter tron och uppenbarelsen utgör grundtemat i de flesta av texterna. Människans självförhärligande är det mörka moln ur vilket hoppets regnbåge formas.

E-BOKSFORMAT:

Övriga format kommer senare.


RECENSION:
Recension…

LEDTRÅDAR - Om förutsättningar för andligt ledarskap


En outgiven bok skriven 1995 och milt omarbetad under 2018. Det handlar om sådant inget seminarium känns vid när det gäller förutsättningarna för andligt ledarskap. Med utgångspunkt från den heliga Skrifts undervisning om Moses och Paulus och med Stefanus sista offentliga tal före avrättningen bygger jag upp ett antal ledtrådar till det som behöver ske inom våra församlingars fostrande uppgifter för framväxten av nästa generations ledarskap.

Med tanke på hur det i stora drag ser ut med ledarskapet i den offentliga kristenheten är min text ointressant för den stora massan av fromt folk. Det märks. Eller också behövs den mer än någonsin?E-BOKSFORMAT:

Övriga format kommer senare.


RECENSION:
Recension…

Mest lästa

Senaste inlägg